DSC_0306     Rabobank-clubkas

Het bestuur van Stichtingsbestuur Jubileumfeest Herike-Elsen nodigt iedereen uit om op hen te stemmen tijdens de Rabo Clubkas Campagne!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt maar liefst € 175.000,- beschikbaar! Ook stichting Jubileum feest Herik-Elsen doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! zij zijn voor deze actie in aanmerking gekomen omdat ze onkosten moeten maken voor oa de straatversieringen, vogelschieten, jeugdactiviteiten etc.

Stemmen

Van dinsdag 2 mei tot en met maandag 22 mei mogen klanten vanaf 12 jaar van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging/ stichting , waarvan er maximaal twee op dezelfde gestemd mag worden. Alle leden van de Rabobank krijgen een mail met daarin een inlogcode, deze kan gebruikt worden voor het stemmen.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €175.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Stichting jubileum feest ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor de stichting belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het aankomende jubileum feest in juni.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ons, tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info naar onderstaande link:

https://www.mijnbankenik.nl/nwt/clubkascampagne?

Bedankt voor jouw steun!

Finale-avond 31 mei
De uitslag wordt bekend gemaakt op dinsdag 31 mei tijdens de finale-avond in het stadion van Heracles. Houdt u deze avond alvast vrij vanaf 19.00 uur?

Stichting jubileum feest Herike-Elsen