Johan Klein-Leetink is zaterdagavond 14 mei schutterskoning 2016 van Herik e-Elsen geworden! Nadat met Koningsdag echtgenote Janneke nog eerste werd met de soundmixshow, viel nu de beurt aan Johan, dus opnieuw feest aan de Rijssenseweg ! Ook de eerste prijs bij de jeugd ging naar Elsen: Bryan Bultman was hier de gelukkige. Bij het knuppelgooien was Fredriek Homan de winares.

Nadat de winnaars van vorig jaar, Rinus Meulman en Estelle Ikkink,  binnen waren, kon er begonnen worden. Ook dit jaar was Rinus succesvol hij schoot namelijk als eerste de rechter vleugel eraf. Het duurde daarna nog een tijdje, het was inmiddels al donker voordat Johan de rest er in een keer vanaf schoot. Binnen de kortste tijd hadden de buren van beide winnaars wat geregeld en werd er daarna nog gezellig verder gefeest!

Bij de jeugd schoot eerst Hein Pinkert de staart eraf daarna Britt Wevers de kop, Esmee Gerritsen de linker vleugel en Jort Gerritsma de rechtervleugel. Maartje Woudenberg gooide bij het knuppelgooien de re rechter vleugel eraf.

Zie voor meer foto’s de map fotoalbums.

DSC_0530                                        DSC_0525 DSC_0524                                        DSC_0527