27apr/18

Kruisjascompetitie

Donderdagavond 26 april vond weer  de afsluitavond van de kruisjascompetitie 2017/2018 plaats op school Elserike. Dhr. J. Reef ging er met de eerste prijs vandoor, tweede werd H.Krebbers en derde H.Schreurs.
Naast de beker en de wisselbeker ging de winnaar naar huis met een mooie vleesschotel.

                                  

18nov/17

Kaartavond op school

Donderdagavond 16 november vond er weer een gezellige kaart avond plaats op school Elserike. Deze keer was Markelosebroek ook aanwezig. Als enige vrouw viel Jenneken Kempers ook in de prijzen.

De eerste plaats met 3570 punten was voor Dhr. Wessels, de tweede plaats met 3483 punten ging naar dhr. Schorfhaar, en de derde plek ging naar dhr. Jannink met 3303 punten. Iedereen namens de buurt van harte gefeliciteerd!

                                                           

                    

20apr/16

Haverkampbokaal

Het duo H.Krebbers-E.Bomans (Herike-ElsenA) heeft op dinsdag 19 april het kruisjastoernooi voor paren gewonnen bij de Haverkamp. Herike-Elsen A is als team winnaar geworden van de Haverkampbokaal 2016! En eindigde hiermee voor Markelosebroek A en SC Markelo B.

Met 160 deelnemers was het weer gezellig druk bij de Haverkamp. De organisatie was dan ook dik tevreden.  Het was een spannend en leuk toernooi dat zich afspeelde in een zeer gezellige sfeer.

20160420_kaart1                                                                                             imagesK2BC2BAP