22mrt/19

2e Brainstormavond optochtwagen

Woensdag 3 april a.s. is er weer een brainstormavond gepland om 20.00 uur op de vaste bouwlocatie bij de familie Pinkert.
Het thema “Broodje aap” is veelzijdig en kan alle kanten op. Ben jij de enthousiasteling die graag wil meedenken en/of
meebouwen aan de optochtwagen?

Dan zien we jou graag bij de brainstormavond.

                                                   

01sep/18

optocht wagen afgebroken

Zaterdag 1 september werd de optochtwagen afgebroken. Om 11 uur waren er al een heel aantal mensen present en na afloop werd er een gezellige BBQ gehouden.

Ook stelden er zich 2 nieuwe leden beschikbaar om volgend jaar in de wagencommissie te gaan zitten. Jos Zwakenberg en Brigitte Klein Nagelvoort zullen volgend jaar het team komen versterken! Wat natuurlijk zeer op prijs wordt gesteld!

              

Zie voor meer foto’s de link onder deze foto van een zeer droevig hondje, ook voor Coco is het feest weer voorbij  !

22aug/18

startnummer uitgereikt

Dinsdagavond 21 augustus kwam de optochtcommissie de wagenbouwers van Herike-Elsen bezoeken om te komen meuten en ze brachten tevens het start nr. mee. Natuurlijk werd er ook een groeps- foto gemaakt en werd er uitgelegd dat dit jaar, het publiek óók een digitale stem kan uitbrengen op hun favoriete wagen.

Dat kan alleen op zondag 26 augustus tijdens de optocht. Dit is eenvoudig te doen door eenmalig met een uniek telefoonnummer, een sms te sturen naar 4411 met de tekst MARKELO<spatie>startnummer (voorbeeld MARKELO 3). De startnummers zijn zichtbaar op de wagens en staan ook vermeld in het Dorpsfeestmagazine. Herike-Elsen kreeg nr. 11 uitgereikt. Voor meer foto’s zie onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/bgv2uVDB555G4Sg19