01sep/18

optocht wagen afgebroken

Zaterdag 1 september werd de optochtwagen afgebroken. Om 11 uur waren er al een heel aantal mensen present en na afloop werd er een gezellige BBQ gehouden.

Ook stelden er zich 2 nieuwe leden beschikbaar om volgend jaar in de wagencommissie te gaan zitten. Jos Zwakenberg en Brigitte Klein Nagelvoort zullen volgend jaar het team komen versterken! Wat natuurlijk zeer op prijs wordt gesteld!

              

Zie voor meer foto’s de link onder deze foto van een zeer droevig hondje, ook voor Coco is het feest weer voorbij  !

22aug/18

startnummer uitgereikt

Dinsdagavond 21 augustus kwam de optochtcommissie de wagenbouwers van Herike-Elsen bezoeken om te komen meuten en ze brachten tevens het start nr. mee. Natuurlijk werd er ook een groeps- foto gemaakt en werd er uitgelegd dat dit jaar, het publiek óók een digitale stem kan uitbrengen op hun favoriete wagen.

Dat kan alleen op zondag 26 augustus tijdens de optocht. Dit is eenvoudig te doen door eenmalig met een uniek telefoonnummer, een sms te sturen naar 4411 met de tekst MARKELO<spatie>startnummer (voorbeeld MARKELO 3). De startnummers zijn zichtbaar op de wagens en staan ook vermeld in het Dorpsfeestmagazine. Herike-Elsen kreeg nr. 11 uitgereikt. Voor meer foto’s zie onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/bgv2uVDB555G4Sg19

                                 

12aug/18

Wagenbouw

De bouw van de wagen gaat gestaag verder! Met nog 2 weken voor de boeg, is er nog volop werk te doen!

Dus wie zin heeft om te komen verven, naaien, timmeren of andere klusjes te komen doen, is van harte welkom! Elke avond (behalve de vrijdagavond) wordt er vanaf 19.00 uur volop gewerkt. Vele handen maken licht werk!