02nov/18

Toneel 2019

De voorbereidingen voor het toneel zijn alweer in volle gang.

Inge Bakker zal dit jaar de groep gaan versterken, we wensen haar natuurlijk heel veel succes!

De data zijn inmiddels ook al bekend; 16,22 en 23 februari, en 1 en 2 maart 2019 Dus noteer het alvast in jullie agenda!

                                     

10mrt/18

laatste voorstelling toneel

Maar liefst 2 burgemeesters en een wethouder waren er aanwezig op de 1 na laatste voorstelling van het toneel en zo te zien hadden ze het goed na hun zin met elkaar!

En ook vrijdagravond tijdens de laatste voorstelling was het wederom met een uitverkochte zaal een groot succes! Voorzitter André Pinkert bedankte iedereen voor de komst en de spelers werden bedankt met een bos bloemen. Daarna werd er nog tot in de vroege uurtjes gezellig na geborreld. Voor meer foto’s zie onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/VI3uhOJp5H8VutGS2

                                                

04mrt/18

Derde voorstelling opnieuw succes!

Ook achter de schermen wordt er hard gewerkt tijdens het toneel, sommigen worden door collega spelers even “geholpen”. Waarna ze daarna mooi doorweekt verder kunnen spelen.

Het blijspel werd ook, bij deze derde voorstelling weer met veel enthousiasme ontvangen! Voor de voorstelling van aanstaande donderdag 8 maart zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar!

Voor meer foto’s zie onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/mHahWABabJ2Z33gU2

 

                                                             

25feb/18

Primière Toneel

De première van het stuk ‘haar op zolder’ is afgelopen zaterdag 24 februari goed verlopen! In een goed gevulde zaal, kregen de spelers al snel de lachers op de hand.

Het spel speelt zich af in de tuin van Frits en Melanie, die te maken hebben met financiële problemen. Om uit die problemen te komen, denken ze een oplossing gevonden te hebben.. Bent u nieuwsgierig hoe het af zal lopen? Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar voor 2, 3 en 8 maart ! Wees er dus snel bij, want vol=vol!

Na afloop werd er nog even gezellig na geborreld, zie voor alle foto’s onderstaande link:

https://photos.app.goo.gl/3YTvC3Hfj4f471FQ2

 

                    

 

 

22feb/18

Generale repetitie Toneel

Traditioneel werd woensdagavond  voor de eerste uitvoering van het toneel,de generale gehouden.

Met als publiek het buurtbestuur en enkele andere toeschouwers. Het blijspel “Haar op zolder’ werd goed ontvangen!

Dit vermakelijke stuk bleek op het laatst een verrassende wending te hebben!

Ook vond de loting plaats van de kaartjes van de win en deel actie via Facebook. Deze werden gewonnen door Jan en Anne Vogel uit Markelo! Gefeliciteerd! Wij hopen dat jullie er net zo van zullen genieten als wat wij gedaan hebben! Reserveren kan nog steeds;bel of app Diana Zendman tel. 06-22923212

                               

04jan/18

Toneel 2018

De verkoop van de kaarten voor het toneel is gestart!! Het komische stuk “Haar op zolder” zal geregisseerd worden door Rinus Meulman, tevens zal hij ook mee spelen.

De data zijn: Zaterdag 24 februari, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart en donderdag 8 en vrijdag 9 maart. Aanvang 20.00 uur op school

De kaarten zijn te bestellen via toneel@herike-elsen.nl of bel met Diana Zendman (0547) 364436. appen kan ook, via nr. 06-22923212.  Ook is het mogelijk om direct via de site te reserveren zie onderstaande link:
http://www.herike-elsen.nl/reserveren-toneel

 

                                                                         

19nov/17

Toneel data bekend

De nieuwe data voor de toneelvoorstellingen van 2018 zijn bekend: Zaterdag 24 februari, vrijdag 2 en  zaterdag 3 maart en donderdag 8 en vrijdag 9 maart.

Deze keer zijn er 2 nieuwe spelers toegevoegd  aan de groep; Janneke en Kylie, we zijn natuurlijk reuze benieuwd hoe zij het zullen doen in het komische stuk: “Haar op zolder”.

                                         

02nov/17

Toneel 2018

De data zijn nog niet bekend bij ons, maar er wordt alweer volop gerepeteerd voor de toneelvoorstellingen van 2018 ! Kylie Karsenberg,  en Janneke Klein-Letink zullen dit keer de groep komen versterken. Wij zijn natuurlijk  razend benieuwd om deze nieuwe spelers te komen bewonderen!

14sep/17

Toneelspelers gezocht

Vind je het leuk om toneel te spelen? Meld je dan aan bij Gert-Jan Overmeen tel. 06-24921342 Zowel jong als oud is welkom, de repetities zijn altijd reuze gezellig met lekkere hapjes en drankjes, en de uitvoeringen altijd een groot succes!

Dus twijfel niet een geef je op! De aanmelding is mogelijk tot 26 september en geldt alleen voor inwoners van Herike-Elsen.

          

05mrt/17

Opruimen toneel

Het is weer voorbij ! Alle toneelvoorstellingen zijn inmiddels gespeeld.  En alles is goed verlopen. Zaterdag werd alles weer opgeruimd en schoon gemaakt.

Sommigen hadden het er zwaar mee waarschijnlijk doordat het  vrijdag avond erg gezellig was geweest en het tot in de kleine uurtjes door was gegaan.

DSC_1483                 DSC_1492

klik op de link onder de laatste foto voor meer foto’s