๐Ÿš˜๐Ÿ‡ฆโ€‹๐Ÿ‡บโ€‹๐Ÿ‡นโ€‹๐Ÿ‡ดโ€‹๐Ÿ‡ตโ€‹๐Ÿ‡บโ€‹๐Ÿ‡ฟโ€‹๐Ÿ‡ฟโ€‹๐Ÿ‡ชโ€‹๐Ÿ‡ฑโ€‹๐Ÿ‡ทโ€‹๐Ÿ‡ฎโ€‹๐Ÿ‡นโ€‹๐Ÿš˜

Op zondag 15 oktober was de autopuzzelrit. De organisatie was in handen van Gerrit en Anjo Bomans, de winnaars van de vorige editie. Ze hadden er een mooie tocht van gemaakt, met soms ingewikkelde vragen en weetjes, doe opdrachten en zoals altijd met allerlei โ€˜instinkersโ€™, waardoor niet iedereen op de goede route bleef ๐Ÿ˜œ

Bij terugkomst kon het nakijken beginnen! De spanning bij de deelnemers nam toe, want wie zou er deze editie met de winst van door gaan?

De winnende auto bleek uiteindelijk Erik en Joke Gerritsen, samen met Henk en Petruschka Dietvorst. Deze ervaren deelnemers wisten al eens eerder met de winst er van door te gaan!

Op een tweede plek eindigen Hendrik en Anja Krebbers, samen met Gerard en Truus Heuten. De derde plek was voor een auto vol dames, namelijk Wilma Kloots, Anita Meulman, Arjanne Bultman en Erna Krijgsman.

Ook was er dit jaar weer een aparte puzzel voor de kinderen. Hier ging Ilse aan de Stegge er met de winst van door, op een tweede plek gevolgd door Dorian Leeftink. De derde plek was voor Alwin Nijenhuis.

Na de prijsuitreiking was er meer dan voldoende tijd om de ervaringen van de route nog eens goed met elkaar na te bespreken. Het was en bleef nog lange tijd gezellig.

Speciale dank aan Gerrit en Anjo voor de organisatie. Daarnaast dank aan alle mensen die deel hebben genomen! Het was een mooie middag.

Op naar de volgende editie, waarbij de organisatie in handen ligt van de winnaars Erik en Joke Gerritsen en Henk en Petruschka Dietvorst.

https://photos.app.goo.gl/xYpmnjo8N83dSKUi7