💻ᒍᗩᗩᖇᐯᕮᖇGᗩᗪᕮᖇIᑎG💻

Afgelopen vrijdagavond was de jaarvergadering van het buurtbestuur. Er werd teruggeblikt op alle activiteiten van 2022, de financiële jaarverslagen werden gepresenteerd, de jubileumcommissie keek terug naar het 45 jarig jubileumfeest en een aantal buurtgenoten werden bedankt voor hun diensten vorig jaar.

Tevens vond er een bestuurswisseling plaats. Erik-Jan Ikkink nam na vijf jaar afscheid van het buurtbestuur. Bedankt voor je inzet! Alex Tuitert volgt Erik-Jan op. Veel plezier en succes!

Na alle formele handelingen was het tijd voor gezelligheid. Vele buurtgenoten bleven hangen voor de bingo. Het bleek inderdaad een bingo zoals je die niet kent! René van Ommen draaide aan het rad en ondertussen kreeg hij de lachers op zijn hand met zijn grappen en grollen.

Toen de bingokaart vol was gespeeld bleef het nog lang gezellig.

Bedankt voor de komst naar onze jaarvergadering!

De toneelavonden komen er aan. We zien u graag op 24 februari, 3, 4, 10 en 11 maart. Er zijn nog kaarten, aarzel niet en bestel ze snel.

Misschien had u het al genoteerd, maar mogelijk ook nog niet. Op zondag 26 maart is de Zomertijdwandeling. Wandel gezellig mee.

Tot snel allemaal!