Op woensdag 29 mei was de jaarlijkse buurtreis. Het was een prachtige dag. Rond 9:00 verzamelden de deelnemers zich bij restaurant de Kemper. Rond 9:15 vertrokken we naar Geesteren voor een bezoek aan de Herterij. We werden ontvangen met koffie en een bokkenpoot. Vervolgens kregen we een presentatie over het bedrijf en we kregen een film te zien over zogenaamde ‘boerenmagie’. Een mix tussen waarheid en bedrog over kwakzalverij op het platteland. Natuurlijk hebben we de herten bekeken.

Na een heerlijke lunch vertrokken we naar Vroomshoop voor een bezoek aan Kalkwijck Distillers. Ook hier werden we hartelijk ontvangen met koffie. Daarna volgde een rondleiding door het bedrijf en aansluitend hebben we genoten van een proeverij! De meeste deelnemers hebben ook nog een flesje of meer gekocht voor thuis. Het smaakte naar meer laten we maar zeggen.

De dag hebben we afgesloten met een goed verzorgd diner bij Herberg de Kemper. Een dag waar we met veel plezier op terug kijken. Bedankt voor de gezellige dag allemaal!

Meer foto’s staan in het fotoalbum