Op zaterdag 2 februari 2019 wordt er vanuit Herike-Elsen een dagtrip naar Winterberg georganiseerd. Een leuke trip voor zowel jong als oud! In het veelzijdige Winterberg is van alles te beleven, voor een ieder wat wils. Vandaar dat wij verschillende mogelijkheden aanbieden, deze zijn als volgt: All-in prijs (busreis, skipas en materiaalhuur) €75,00
Busreis en skipas (excl. materiaalhuur) €57,00
Busreis (voor de wandelaars) €27,00

Bij de prijs inbegrepen is koffie met wat lekkers, een hapje en een drankje voor onderweg. Om de kosten laag te houden verzoeken we jullie zelf om te zorgen voor ontbijt. Om er een mooie en complete dag van te maken verwachten we jullie om 05.45 uur op school en om 19.30 uur zal de bus weer vertrekken vanuit Winterberg.

De dagtrip is onder voorbehoud en gaat door bij minimale deelname van 40 personen,
dus let op VOL = VOL!!

Opgave vóór 20 januari 2019 bij Erik-Jan Ikkink tel.nr. 06-51471989 (na 18.00 uur, liefst via whatsapp) of per mail e.j.ikkink@planet.nl. In de week na de opgave datum zal er met de deelnemers contact worden opgenomen of de dagtrip doorgaat en het betalen van de kosten.

BELANGRIJK:
Iedere deelnemer moet zelf zorgen voor een reisverzekering incl. wintersportdekking, controleer dit van te voren! Dit is ook aan te vragen voor één dag. Neem hiervoor contact op met je verzekering.