De laatste jaren zijn er al volop ontwikkelingen gaande op ons Recreatie erf de Zwemkolk. Een erf die haar naam dankt aan de traditionele erfnaam ‘Zwemjan’. Hoe waardevol we deze historie vinden. Hoe vaak we ook merken dat deze naam onvoldoende verwoord wat we op ons erf te bieden hebben. Daarom de keuze voor een nieuwe naam, die we met veel enthousiasme aankondigen.

Erve Hartgerink “ontdek het seizoen”

Onze droom:

Een recreatie erf waar jong en oud kan leven met en leren van de natuur. Een plek waar je de rust en ruimte hebt om heerlijk te ontspannen, te fietsen of te wandelen. En zeker ook een erf waar je kan ontdekken wat de natuur te bieden heeft.

*Als kind heerlijk zwart worden in de dierenweide?

*Proeven van de de pluktuin? 

*Of losgaan op de fietscrossbaan?

*Maar ook een plek waar ouders of grootouders desgewenst hun rust kunnen (op)zoeken in de prachtige natuur of op ons erf.

Kortom een plek voor alle generaties om volop te genieten van een fijne vakantie met elkaar! Elk op hun eigen manier, samen met en in de natuur.

De komende jaren zal er veel vernieuwing plaatsvinden bij erve Hartgerink. Er zijn plannen voor een streekwinkel waar je heerlijk kan lunchen, een nóg grotere speeltuin voor de kinderen en een wellness voor de gasten.

Kortom waar nu al veel veranderd is, zal er in de komende jaren nog véél meer veranderen.

We zien u graag eens langskomen op Erve Hartgerink.