Dinsdagavond 30 augustus is de optochtwagen weer afgebroken. Vanaf 19.00 uur was de wagencommissie weer paraat om alles  af te breken en  op te ruimen. Na afloop werd er nog even een dank woord gesproken door voorzitter Dik Bakker namens het Buurtbestuur en door Henk Dietvorst namens de wagen commissie. Laatst genoemde bedankte natuurlijk weer de Fam. Pinkert die al voor de 43 ste keer de locatie beschikbaar heeft gesteld ! en de Fam. Wolthuis waar altijd het laswerk voor de wagen wordt uitgevoerd en natuurlijk de Fam. Jannink voor de ruimte om de optochtwagen te stallen voor de rest van het jaar.

Verder wil de commissie iedereen uit de buurt bedanken,die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen om tot dit resultaat te komen,  zoals oa het beschikbaar stellen van platen, het maken van nr. borden of het zorgen van de inwendige mens door met saucijzenbroodjes, oliebollen, bitterballen of wat dan ook langs te komen, ook kratten bier en andere drank werd er gesponsord.

Verder zal er een wisseling plaatsvinden in de optochtcommissie Gerrit Bomans zal de plaats in gaan nemen voor Erik Gerritsen en  Gerdien Pinkert zal het stokje overdragen aan Margret Stoelhorst.

Voor meer foto’s zie de link onder deze foto.