Vrijdagavond 13 januari vond de jaarvergadering plaats in school. Eerst werd iedereen welkom geheten door Dik Bakker in het nieuwe klaslokaal.

Daarna werd het financiële verslag gepresenteerd door Henk Beldman, die tevens het verslag verzorgde van de AED en het stichtingsbestuur.  Diana Zendman deed daarna verslag aan de hand van foto’s over de activiteiten die het afgelopen jaar hadden plaats gevonden. Ook Bert Pinkert kwam nog even wat vertellen over het aankomende Jubileum feest dat in juni 2017 zal plaatsvinden.

Nadat de traditionele manden waren uitgedeeld was het tijd om afscheid te nemen van 2 bestuursleden; Maik Homan en Germaine Mensink werden bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Zij droegen het stokje over aan Marieke Hofmeijer en Fea Oonk.

Na dit officiële gedeelte, was het tijd voor Dhr. Heusinkveld. Hij had een heel buffet gemaakt van allerlei oud Hollandse likeuren en wist daar op een boeiende en grappige manier allerlei leuke anekdotes over te vertellen, o.a. hoe deze likeuren waren ontstaan en waar allerlei gezegdes vandaan kwamen. Natuurlijk was er in de pauze genoeg tijd om van dit lekkers zo veel mogelijk te proeven. En werd er na afloop nog gezellig na geborreld

Zie voor meer foto’s onderstaande link:

DSC_1367 (1)                             DSC_1386