𝗠𝗢𝗢𝗜 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗘𝗥𝗧 𝗙𝗔𝗡𝗙𝗔𝗥𝗘 𝗠𝗔𝗥𝗞𝗘𝗟𝗢 𝗜𝗦 𝗗𝗘 𝗢𝗣𝗠𝗔𝗔𝗧 𝗥𝗜𝗖𝗛𝗧𝗜𝗡𝗚 𝗛𝗘𝗧 𝗠𝗔𝗥𝗞𝗘𝗟𝗢𝗢𝗦 𝗙𝗘𝗘𝗦𝗧 🎺

Gisteravond was de Markelose Fanfare te gast in Herike-Elsen. Vanwege het 90 jarig bestaan geven zij een heel aantal concerten in de buurtschappen en uiteindelijk sluiten ze hun toer af op het kerkplein. Het was een mooi concert met een diversiteit aan muziekstijlen 🎶 het was volop genieten van klassieke muziek tot aan nummers van Queen! Na afloop kon iedereen nog napraten en genieten van een hapje en een drankje. Fanfare bedankt 👍🏻

🎉Deze activiteit is een mooie opmaat richting het Markeloos Feest 🎉

Aanstaande vrijdagavond gaan we namelijk Vogelschieten! Wie wordt de opvolger van Jan Mensink en mag zich dit jaar kronen tot Schutterskoning of Schutterskoningin van Herike-Elsen? Kom ook en doe mee om de titel!

De winnaar mag onze buurt vertegenwoordigen met het vogelschieten tijdens het Markeloos Feest.

Ook door de jeugd zal er weer gestreden worden om de jeugdtitel van Schutterskoning of Schutterskoningin. Vorig jaar was Noud Bekkernens de winnaar 🥇 Voor de jongere jeugd zal het gaan om de titel van Knuppelkampioen. Wie gaat Emma Bomans 🥇opvolgen? Of zullen beide er weer met de titel vandoor gaan?!?

Daarnaast is de wagenbouw 🚧🦺 al enkele weken bezig met de voorbereidingen. Iedere dinsdagavond bij Pinkert aan de Herikerweg zijn er mensen aanwezig. Alle hulp is welkom, dus kom ook helpen!

‼️Heel graag tot vrijdagavond! En daarna natuurlijk op de dinsdag(en) bij de wagenbouw‼️